Tlf / Whatsapp: + 86 15005204265

Alle Kategorier
Media og arrangementer

Media og arrangementer

Hjem> Media og arrangementer

November 17, 2023

De spennende øyeblikkene til Periodmed Medical på den 55. Düsseldorf International Hospital and Medical Equipment Exhibition i Tyskland i 2023

Periodmed Medicals produkter er vidt distribuert i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Europa og Nord-Amerika. Vi tilbyr profesjonelle tjenester for medisinsk ultralydutstyr til dusinvis av land og regioner over hele verden, inkludert USA, Mexico, Honduras, Argentina, Brasil, Chile, Peru, Russland, Polen, Tsjekkia, Storbritannia, Serbia, Kroatia, Australia, Egypt , Marokko, Kenya, Uganda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Japan, Sør-Korea, India, Tyrkia, Syria, Pakistan og mer. Vi er forpliktet til å tilby de beste medisinske løsningene til globale pasienter og helsepersonell, forbedre helsestandarder og tjenestekvalitet.

1
2
3
4

For ytterligere å forbedre kundeopplevelsen og tjenestedekningen, planlegger Periodmed Medical å etablere kontorer og filialer i ulike provinser og byer i Kina for å bedre betjene innenlandske kunder. I tillegg planlegger vi å etablere utenlandske lokale avdelinger i Europa og India etter 2024 for å utvide vår internasjonale markedsinnflytelse ytterligere og fremme fremskritt innen global medisinsk teknologi.

5
6
7
8

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om Periodmed Medical sine produkter og tjenester, ta gjerne kontakt med vårt team. Vi ser frem til å gi deg den beste medisinske ultralydteknologistøtten.

Hovedkvarterets adresse: 13. etasje, bygning C1, Mingyang Square, Software Park,

Økonomisk utvikling District, Xuzhou

Fabrikkadresse: Bygning nr. 9, område B, Dian Dian industripark, Xuzhou industrisone, Jiawang-distriktet, Xuzhou by, Jiangsu-provinsen

Offisiell e-post for medisinsk periodisk ultralyd for utlandet: [e-postbeskyttet]

Perioded Ultrasound Medical Offisielt nettsted: www.periodmed.com

Salgstelefon: +86 516 68910108 (Innenriksmedisin)

+86 516 68910109 (oversjøisk medisinsk)

WhatsApp: +86 15005204265

Hot kategorier